Azonosító: 00731

Bosch GSR Mx2Drive akkus csavarozó kofferben (0.601.9A2.101)

30.990 Ft
309
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
309
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GSR Mx2Drive Professional egy kétfokozatú hajtóművel ellátott készülék, ami gondoskodik a 10 Nm-es forgatónyomatékról és egy be-és kikapcsológombbal biztosítja a fokazatmentes fokozatváltást.A hajtóműnek köszönhető szintén 1. fokozatban a síkba történő becsavarás, 2. fokozatban a gyors becsavarás.Ergonomikus kialakítása és csekély súlyának köszönhetően akár egy nadrágzsebben is kényelmesen elfér. A reteszelhető 1/4" univerzális bittartó rögzíti a gyakrabban használt, szabványos csavarbehajtó és fúró bitet.Töltőberendezése nagyon gyorsan tölt és kompatibilis minden 3,6 V-os és 10,8 V-os készülékhez. Premium lítium-ion technológiájának köszönhetően a készülék mindig használata kész, nincs memóriaeffektus, önkisülés.Bosch Electronic Cell Protection (ECP) technológiája gondoskodik az akkuegység magas élettartamáért.Beépített LED világításnak köszönhetően a munkafelület mindig jól kivilágított.
Egy praktikus belső elrendezésű szállítókofferben, 2 akkuegységgel kerül forgalmazásra.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 3,6 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 580/150 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 10/5 Nm
 • Akkukapacitás: 1,3 Ah
 • Max. furat-Ø fában: 5 mm
 • Csavar átmérő: 6 mm
 • Súly (kg.): 1.29
 • Gép súlya (kg.): 1.5

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Gyorstöltő AL 1115 CV 
  Szállítókoffer 
  Csuklószíj 
  2 x 1,3 Ah Li-ion akku

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz