Azonosító: 00628

Bosch 10,8 V betolható lítium-ion akkuegység (1.600.A00.49P)

13.490 Ft
134
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
134
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch 10,8 V-os lítium-ion akkuegység szabadon kombinálható minden a Bosch 10,8 V-os rendszerben lévő készülékhez. Lítium-ion technológiájának köszönhetően erőteljes, hosszú élettartamú. Nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés,  mindig használatra kész.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Akkumulátor
  • Akkufeszültség: 10,8 V
  • Súly (kg.): 0.254
  • Gép súlya (kg.): 0.164

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz