Azonosító: 00625

Bosch PAS 11-21 univerzális porszívó (0.603.395.008)

40.090 Ft
400
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
400
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PAS 11-21 egy kompakt felépítésű, robusztus, nagy teljesítményű (1100 W) univerzális porszívó. Száraz és nedves üzemmódú alkalmazásra. 

Tömlőrendszere reteszes zárral ellátott, ezáltal a tömlő nem tud megcsavarodni, megtörni. A készülék tartós textilszűrővel rendelkezik és rendkívül könnyen lehet tisztítani. 

A készülék praktikus tárolóban kerül kereskedelmi forgalomba, mely tartalmaz kábel- és tartozéktároló egységet is.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Névleges teljesítményfelvétel: 1.100 W
 • Maximális vákum: 150 mbar
 • Súly (kg.): 9
 • Gép súlya (kg.): 6.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Tömlő 2 m, Ø 35 mm 
  2 szívócső, egyenként 0,5 m 
  Rés-szívófej 21 cm  
  Szívófej durva szennyeződéshez  
  papír szűrőzsák  
  Tartós textilszűrő

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz