Azonosító: 00614

Bosch PHG 630 DCE IS hőlégfúvó tartozék nélkül (0.603.29C.708)

27.590 Ft
275
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
275
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PHG 630 DCE IS hőlégfúvó a legmagasabb szintű kezelési komforttal rendelkező univerzális készülék. Nagy teljesítménye révén (2000 wattos) kitűnően alkalmazható festékek és lakkok leégetéséhez, forró levegős alakításhoz és zsugorításhoz, valamint forrasztási, hegesztési és ónozási munkákhoz is. 
A hőmérsékletet fokozatmentesen tudjuk beállítani egy LCD-kijelző segítségével (50-630°C). 50°C-os hidegfokozata révén lehetőség van gyors lehűtésre, valamint alacsony hőmérsékleten történő munkavégzésre. A különösen precíz forrasztási és hegesztési munkákhoz az előre beállított hőmérséklet állandó szinten tartása elektronikusan, a Bosch konstans elektronikával történik. Három fokozatú levegőmennyiség szabályozással. 
Letámasztó felülettel is rendelkezik a telepített munkavégzés érdekében. Szűk helyen is kiválóan tudunk vele dolgozni a levehető védőcsőnek köszönhetően. 
A biztonságos munkavégzés érdekében zárt Softgrip fogantyú került kialakításra a készüléken.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Névleges teljesítményfelvétel: 2.000 W
  • Hőmérséklet: 50 – 630 °C
  • Levegőáram: 150 / 300 / 500 l/perc
  • Súly (kg.): 1
  • Gép súlya (kg.): 0.86

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
  • Termostop
  • „Softgrip” lágy fogantyú

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz