Azonosító: 00612

Bosch PHG 500-2 hőlégfúvó (0.603.29A.008)

17.310 Ft
17.310 Ft
Megtakarítás: 0 Ft
173
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
173
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PHG 500-2 Bosch hőlégfúvó egy sokoldalú hőlégfúvó, melyet nagy teljesítménye (1600 W) révén alkalmazhatjuk lakkok és festékek leégetéséhez, forrasztásához és különböző anyagok rögzítéséhez. 

Túlterhelés esetén a Thermostop funkciónak köszönhetően a fűtőelem önállóan lekapcsol. Két fokozatú hőmérséklet és levegőmennyiség szabályozással. 

A biztonságos munkavégzés érdekében zárt fogantyú került kialakításra a készüléken. Letámasztó felülettel is ellátott a telepített munkavégzés érdekében.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 1.600 W
  • Hőmérséklet: 300 / 500 °C
  • Levegőáram: 240 / 450 l/perc
  • Súly (kg.): 1
  • Gép súlya (kg.): 0.75

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
  • Termostop

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz