Azonosító: 00609

Bosch PKP 3,6 LI akkus ragasztópisztoly (0.603.264.620)

21.720 Ft
21.720 Ft
Megtakarítás: 0 Ft
217
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
217
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Bosch PKP 3,6 LI akkus, vezeték nélküli ragasztópisztoly használata lehetővé teszi a tartós kötések elérését és a tiszta munkavégzést. A ragasztópisztoly akkuja a lítium-ion technológiának köszönhetően mindig használatra kész, nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés. Az akku töltése Bosch mikro-USB töltővel történik, mely a csomag része. Egy akkutöltés 6 ragasztórúdhoz elegendő kb: 30 perc. A Bosch PKP 3,6 LI akkus  ragasztópisztoly 15 másodperc felmelegítési  idő után ragasztásra kész. A ragasztási hőmérséklet 170 °C. A ragasztópisztoly rendelkezik melegítési és elemállapot kijelzővel is, az energiatakarékos automatikus kikapcsolási rendszer 5 perc leállás után kikapcsolja a gépet. A Bosch PKP 3,6 LI akkus ragasztópisztoly tisztán működik, az automatikus ragasztó visszaszívással, biztosított az utáncsöpögés elkerülése. Az ideális és biztonságos kezelhetőséget teszi lehetővé a hővédelem és a kompakt forma. Az ergonomikusan tervezett „Softgrip” lágyfogantyú pedig a csúszásmentes fogást és a kényelmes munkavégzést garantálja.
Bosch PKP 3,6 LI akkus ragasztópisztoly barkácsolók számára is ajánlott.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 3,6 V
 • Akkukapacitás: 1,5 Ah
 • Olvadóragasztó átmérő: 7 mm, hossza min. 150 mm
 • Hőmérséklet: Ragasztási hőmérséklet 170 °C
 • Súly (kg.): 0.255
 • Gép súlya (kg.): 0.255

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma: Mikro-USB töltő,
  4 db UltraPower olvadóragasztó

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz