Azonosító: 00606

Bosch PTK 3,6 LI akkus tűzőgép (0.603.968.120)

19.990 Ft
199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 5.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2018.04.26. 0:00 – 2018.05.01. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

A Bosch PTK 3,6 LI akkus tűzőgép kategóriájának leginkább kézreálló kicsi, könnyen kezelhető készüléke. Kitűnően használható vékony anyagok puhafára történő rögzítéséhez. 

A lítium-ionos technológiának köszönhetően nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés, a készülék mindig használatra kész. 

A Push + Release rendszer által egyszerűen kezelhető. Az ellenőrzött ütéskapcsolás érdekében a tűzőorrot a munkadarabhoz kell nyomni és a kapcsolót működtetni. Percenként 30 fordulatra képes. 

A töltési állapot kijelző mindig tájékoztat az akku aktuális töltöttségi szintjéről. A kapocstároló könnyen feltölthető és a kapcsok mennyiségének visszajelzésére készülék készletkijelző funkcióval rendelkezik. A kapcsok szélessége 11,4 mm. 

Ergonomikus kialakítású Softgrip lágyfogantyúnak köszönhetően a készülék kényelmesen és biztonságosan kezelhető.  

Ajánlott kapocs: 1609200365 


Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 3,6 V
 • Súly (kg.): 1
 • Gép súlya (kg.): 0.625

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • Push+Release rendszer
 • Készletkijelzés
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  1000 kapocs (típus: 53, hosszúság 8 mm)
  5-órás töltőkészülék

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz