Azonosító: 00600

Bosch PMF 190 E Set multifunkcionális szerszám (0.603.100.521)

42.920 Ft
429
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A Bosch PMF 190 E Set egy sokoldalú, 220 V-ról működtethető készülék, mely alkalmazható még a legnehezebben hozzáférhető helyeken is fűrészelésre, leválasztásra, csiszolásra és hántolásra.A Bosch PMF 190 E-hez képest jóval több tartozéka van és emiatt még változatosabban használható a legkülönfélébb helyzetekben. A tartozékok egyszerűen és gyorsan cserélhetőek az univerzális szerszámbefogó csavarnak köszönhetően. A Bosch elektronikának köszönhetően a munkaanyagnak megfelelő munkavégzéshez a rezgésszámot fokozatmentesen lehet beállítani. Percenként 15000 – 21000 rezgésre képes 2,8°-os szögben. A vágási mélység behatárolására 4 részes mélységütközővel rendelkezik. Külön előnye, hogy a pormentes csiszolás érdekében lehetőség van univerzális porszívóhoz csatlakoztatni. Praktikus kialakítású "SoftGrip" lágy bevonatú markolattal. 
A készüléket minden tartozékával együtt egy praktikus műanyag kofferben tárolhatjuk, mely védi az esetleges sérülésektől.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 190 W
 • Leadott teljesítmény: 89 W
 • Üresjárati fordulatszám: 15.000 – 21.000 1/perc
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 1.255

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma: BIM merülő fűrészlap, keményfa, 32 x 40 mm, AIZ 32 BB
  BIM merülő fűrészlap, fém, 32 x 30 mm, AIZ 32 AB
  BIM fa és fém szegmens fűrészlap, 85 mm, ACZ 85 EB
  Deltacsiszolólap-készlet, fa, 93 mm
  Delta-csiszolólap, 93 mm AVI 93 G
  HCS rugalmas kaparóvas, 52 x 45 mm, ATZ 52 SFC
  HCS merülő fűrészlap, fa, 32 x 40 mm, AIZ 32 EC
  HM-RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm, ACZ 85 RT
  Imbuszkulcs
  Műanyag koffer 
  4 részes mélységütköző szegmens fűrészlaphoz

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz