2x SuperShop pont
 

Azonosító: 00587

Bosch PWS 700 sarokcsiszoló (0.603.3A2.021)

19.100 Ft
15.280 Ft
Megtakarítás: 3.820 Ft
304
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
304
pont gyűjthető

Supershop kártya használata


A Bosch PWS 700 sarokcsiszoló kompakt formatervezésű és könnyű felépítésű, ezáltal könnyed és biztonságos a munkavégzés vele. 
Kitűnően használható különböző munkafelületek pl. fémek, csempék és betonelemek vágásához, méretre vágásához, valamint a csiszoláshoz és kefézéshez is. A kialakított védőburkolat miatt biztonságos a munkavégzés azáltal, hogy beépített hibás összeszerelést gátló kódolása van, valamint a védőburkolat állítása szerszám nélkül hajtható végre. 
Külön előnye, hogy a fogantyú mindkét oldalra felszerelhető, így jobb- és balkezesek is használhatják. Könnyű, ennek köszönhetően könnyen vezérelhető és strapabíró. A tengelyreteszelés miatt egyszerűen és szerszám nélkül hajtható végre a tárcsacsere.
A szabadalmaztatott Bosch porvédelmi rendszer hosszabb élettartamot és optimális teljesítményt nyújt a készüléknek, valamint megakadályozza, hogy a csiszolásból és vágásból eredő por leülepedjen a golyóscsapágyban.
A készülék újrahasznosítható kartondobozos csomagolásban kerül forgalomba.
Így is ismerheti: flex sarokcsiszoló, gyorsdaraboló sarokcsiszoló.A Bosch sarokcsiszolókhoz ajánljuk a Karbosan vágó-csiszolókorongokat.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Névleges teljesítményfelvétel: 720 W
  • Leadott teljesítmény: 360 W
  • Üresjárati fordulatszám: 11000 ford/perc
  • Csiszolókorong átmérő: 115 mm
  • Súly (kg.): 2
  • Gép súlya (kg.): 1.68

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás


Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:
- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)​

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Variációk

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz