Azonosító: 00584

Bosch PWS 20-230 J sarokcsiszoló (0.603.359.V00)

49.850 Ft
498
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A Bosch PWS 20-230 J kétkezes sarokcsiszoló biztonságos és egyszerűen kezelhető.

Az erőteljes sarokcsiszoló (2000 watt) antivibrációs ("Anti-Vibration") fogantyúval és lágyindítóval rendelkezik ami 60%-kal kevesebb rezgést biztosít, és emiatt könnyebb lesz a munkavégzés. A fogantyú által egyszerű és biztonságos darabolás, nagyolás, kefézés, csiszolás és polírozás.

A készülék Tricontrol-kapcsolóval ellátott. Ez egy szabadalmaztatott többfunkciós kapcsoló, mely lágy felfutású és indításiáram-korlátozással rendelkezik a biztonságos munkavégzés érdekében. 

Forgatható hajtófejnek köszönhetően vágáskor és csiszoláskor optimális a kezelhetőség. A tengelyreteszelés egy rögzítőgomb megnyomásával egyszerűen végrehajtható. 

Balkezesek is kitűnően használhatják, mivel a kiegészítő fogantyú számára három rögzítőmenet lett kialakítva. 

Így is ismerheti: flex sarokcsiszoló, gyorsdaraboló sarokcsiszoló.

A Bosch sarokcsiszolókhoz ajánljuk a Karbosan vágó-csiszolókorongokat.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 2000 W
 • Leadott teljesítmény: 1250 W
 • Üresjárati fordulatszám: 6.500 1/perc
 • Csiszolókorong átmérő: 230 mm
 • Súly (kg.): 6
 • Gép súlya (kg.): 4.47

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Karima a hajlított csiszolótárcsákhoz (180 – 230 mm)
  Csiszolótárcsa

 Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: 
- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap) Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: 
- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Variációk

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz