Azonosító: 00566

Bosch PSR 14,4-2 kétfokozatú, akkus fúrócsavarozó (0.603.951.G21)

45.190 Ft
451
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
451
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Bosch PSR 14,4 V 2 akkus fúrócsavarozó kompakt és erőteljes, több fúrási fokozatával minden csavarozási munkához alkalmazható. 
Nagy teljesítményű 14,4 V-os motor bolygókerekes hajtóművel. Az optimális erőelosztást minden alkalmazáshoz a nyomaték-előválasztás segíti 10 nyomatékfokozattal és fúróállással. Kéthüvelyes gyors-befogó fúrótokmánynak köszönhetően a tartozékcsere egyszerűen, szerszám nélkül hajtható végre. 
Elektronikus Bosch fordulatszám-vezérlés által a nyomatékváltás nyomókapcsolóval történik nullától a maximum fordulatszámig terjedően. 
A beépített – PowerLight – világítódióda biztosítja, hogy a munkadarab mindig jól látható legyen. További előnye még, hogy kifutásfék és bekapcsolásgátló segíti a még biztonságosabb munkavégzést. Az akkuegység könnyen és gyorsan cserélhető.Ergonomikus kialakítású Softgrip lágyfogantyú biztosítja a kényelmesebb és biztonságosabb fogást. A készülék tartozékaival együtt masszív műanyag kofferben kerül kereskedelmi forgalomba.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 14,4 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0-400/1250 ford/perc
 • Maximális forgatónyomaték: 22/36 Nm
 • Fúrótokmány: Gyorsbefogó
 • Max. furat-Ø acélban: 10 mm
 • Max. furat-Ø fában: 35 mm
 • Súly (kg.): 4
 • Gép súlya (kg.): 1.75

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  2 akkuegység
  Műanyag koffer
  Töltőberendezés

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz