Azonosító: 00557

Bosch PSM 160 A rezgőcsiszoló (0.603.377.020)

25.390 Ft
253
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
253
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PSM 160 A sokoldalú, erőteljes (160 W) multicsiszoló alkalmazható csiszoláshoz és polírozáshoz a nehezen hozzáférhető helyeken és kis felületeken is. 

Bosch mikroszűrő-rendszerének köszönhetően tisztán dolgozhat, a beépített porszívóelem a felgyülemlő port közvetlenül a géphez mellékelt mikroszűrő-dobozba szívja.  

A mikrotépőzáras rögzítés segítségével gyors és kényelmes a csiszolólapcsere. A csiszolótalp kétrészes, a csiszolópapír optimális kihasználásához a csiszolópapír és a csiszolótalp deltacsúcsa könnyen eltávolítható és elfordítható. A csiszolófelület: 104 cm², a rezgéskör Ø-je 1,6 mm.

Külön előnye még, hogy porelszívó készülékhez is csatlakoztatható. Különböző tartozékok alkalmazása lehetséges használat során, melyek tartozékként szállíthatóak (csiszolónyelv vagy lamellás előtét). 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 160 W
  • Rezgésszám: 24.000 1/perc
  • Súly (kg.): 1
  • Gép súlya (kg.): 1.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
  • „Softgrip” lágy fogantyú
  • SDS Mikroszűrő-rendszer

Tartalma

  • Csomag tartalma: Skatulya

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz