2x SuperShop pont
 

Azonosító: 00556

Bosch PSM 80 A multicsiszoló (0603354020)

17.490 Ft
13.992 Ft
Megtakarítás: 3.498 Ft
278
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
278
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PSM 80 A sokoldalú multicsiszoló alkalmazható csiszoláshoz és polírozáshoz a nehezen hozzáférhető helyeken és kis felületeken is. A csiszolófelület: 104 cm², a rezgéskör Ø-je 1,4 mm.

Bosch mikroszűrő-rendszerének köszönhetően tisztán dolgozhat: a beépített porszívóelem a felgyülemlő port közvetlenül a géphez mellékelt mikroszűrő-dobozba szívja. 

A mikrotépőzáras rögzítés segítségével gyors és kényelmes a csiszolólapcsere. A csiszolótalp kétrészes, a csiszolópapír optimális kihasználásához a csiszolópapír és a csiszolótalp deltacsúcsa könnyen eltávolítható és elfordítható. 

További előnye még, hogy porelszívó készülékhez is csatlakoztatható. Markolata ergonomikus kialakítású, „Softgrip” lágy fogantyú bevonatú. 

A készüléket praktikus műanyag kofferben tárolhatjuk.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 80 W
 • Rezgésszám: 22.000 1/perc
 • Súly (kg.): 1.5
 • Gép súlya (kg.): 0.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3 csiszolólap (Red Wood) 
  Műanyag koffer

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz